Popüler olanlar

Yazar: Blogger by Hementasarim.com 29.03.2015


''Efsaneler asla öldürülemez!''
Bu eser uzun öykü olarak ele aldığım ilk eserlerim arasında yer almaktadır. Onlarca sitede ücretsiz olarak yayınlanmaktadır.

Öyküye dair kısa açıklama: 
Tarihin karanlık dönemlerinden orta çağa uzanan fantastik bir uzun öyküdür.
Başrol Kahramanı: Karanlık Efsane Attila. 
Giriş kısmı: Varlıklar âleminin toplandığı ve iyi kötü bir hayatı paylaştıkları dünya artık eskisi gibi değildi. Kara Han’ın kontrolündeki bölgelerde karanlık yükselmeye başlamıştı. Ork, İskelet, Şeytan ve Devleri kontrolüne almış, dünyayı bir kaosa sürüklemeyi planlıyordu. İnsanların hâkim olduğu dünyada Periler, Efsaneler, Cinler, Elfler, Hayvanlar, Süperiler, Tanrılar gibi birçok varlıkta beraber yaşıyordu. Fakat hiçbir varlık topluluğu ittifak ve barış içerisinde değildi. Vampirler Kurtlarla, Periler Cinler ve İnsanlarla, Titanlar Tanrılarla, Cadılar ve Ejderhalar ise Avcı ve Efsanelerle savaş içindeydiler. Varlıkların birbirleriyle olan savaşları dışında ayrıca kendi içlerinde de savaş yaşamaktaydı. İnsanlar farklı ırk ve milletlere bölünmüş birbirleriyle savaşıyorlardı.

Öyküden kısa bir giriş: ''Artık ne denizlerde Denizkızları, ne ormanlarda Periler, ne karanlıkta Kurt ve Vampirler ne meydanlarda Efsaneler nede başka bir varlık kalmamıştı. Orklar insanları kontrol eden birer görevli olmuştu.
Yıllar birbirini kovaladı. Kara han Orklar'ın ihanetiyle Ork zindanlarına düşünce, insanlar özgürlüklerini tekrar kazandı. Varlıkların tüm eser ve kalıntıları ortadan kaldırıldı. İnsanlar dünyaya hükmetmek için yakıp yıktı. İnsanların bu vahşetine ne dur diyecek Tanrılar ne de liderler vardı. Tarih sahnesine bir boy çıkıp, diğeri iniyordu. Orklar Kara Dağın derinliklerinde sessiz ve derin bir yaşam sürüyorken, tüm insanlık onları çoktan unutmuştu.''
Öyküden bir beyit;
Tümünün gözleri kızıl gibi parladı.  
Rüzgâr bükülüp, toprak alevlendi.  
Orklar savrulup, toprağa gömüldü. 
Devler yerle bir edildi.
Öyküye ulaşılabilecek yerler: Google Books | Google Play | Resmi Site | Wattpad | Bookrix | Beam-ebook | Lulu | Radikal Blog

Görüş belirtin

Blog aboneliği | Yorum aboneliği

- Copyright © Mevlüt Baki Tapan - Powered by Hemen Tasarım - Designed by Johanes Djogan -